PLMA NE uitnodiging fb

King Cuisine op de PLMA 2016

Op 24 en 25 mei staan wij weer op de PLMA in de RAI Amsterdam. Tijdens deze beurs gaan wij ons nieuwe concept GOOD FOOD presenteren. Onze GOOD FOOD tapenades zijn heerlijke smaakmakers op basis van natuurlijke superfoods. Met GOOD FOOD hoeft verantwoord helemaal niet saai te zijn, een avond gezellig borrelen en tegelijkertijd een stokbroodje of toastje met een gezonde en lekkere topping!

Ons GOOD FOOD concept bestaat uit drie producten:

Tapenade Noot en Olijf: is een heerlijke GOOD FOOD Topping die voor 56% uit noten en olijven bestaat. De combinatie van deze twee ingrediënten zorgt voor een ware smaakverrassing! Onze tapenade Noot en Olijf bestaat uit een grote hoeveelheid onverzadigde vetten en bevat veel antioxidanten die je lichaam jong houdt! Perfect voor op een toastje of stokbroodje!

Tapenade Kikkererwten en Linzen: is een heerlijke GOOD FOOD Topping die voor 75% uit kikkererwten en linzen bestaat. 2016 is internationaal uitgeroepen tot het jaar van de BOON en dit is niet voor niks: bonen zijn een bron van goede vezels en antioxidanten, ze geven je veel energie, goede voedingsstoffen en zijn een natuurlijk duurzame bron van eiwitten. Met deze tapenade wordt de verdubbelaar ingezet, het is gezond en lekker. Perfect voor op een toastje of stokbroodje!

Tapenade Tomaat en Geroosterde Paprika: is een heerlijke GOOD FOOD Topping die voor 88% uit tomaten en paprika bestaat. Tomaten en paprika hebben een natuurlijke zoetheid in zich waardoor er geen suiker is toegevoegd aan deze tapenade. De tomaten en geroosterde paprika in de tapenade zijn rijk aan natuurlijke antioxidanten en vitamines. De antioxidanten helpen je tegen huidveroudering door de zon. Perfect voor op een toastje of stokbroodje!

Benieuwd naar hoe onze productinnovatie GOOD FOOD eruit ziet? Kom ons dan bezoeken op standnummer 5673 in het Europa Complex. Tot dan!!